Service is normaal en kosteloos, dat was zo en blijft zo!

Mensen die bellen vinden het normaal dat de telefoon het doet. Daarom vinden wij het als telecom-operator normaal om Resellers te ondersteunen… kosteloos. Op die manier kunnen wij bellers optimaal bedienen. Normaal toch?!?
En dan nog zoiets wat ons verbaast. Als er genoeg klanten zijn… waarom dan nog een fee betalen?

Lees meer...

ONTDEK ONZE VOORDELEN

  • Advies, service en support voor de beste oplossing voor uw klanten
  • VoipQ is een zelfstandige telecom-operator
  • Online portal waarmee u zelf uw klanten en telefonie kunt beheren
  • Gebruiksvriendelijke en functionele hosted telecom oplossing

ZELF DE CONTROLE

"Gemak dient de mens"

Onze portal is een door ons zelf ontwikkeld programma. Via de portal kunt u vele belangrijke zaken regelen, zoals facturatie, porteringen, telefoonnummers beheren en/of aanvragen. Uiteraard monitoren wij het porteerproces en assisteren wij waar nodig. De portal is geschreven met de nadruk op gebruikersgemak, goede beveiliging en beschikbaarheid vanuit elke werkplek.

Beschikt u zelf over een portal, dan kunnen we die eenvoudig koppelen met onze API (application and programming interface).

Maar ook heeft u een actueel inzicht in het verbruik van vele andere zaken.

Lees meer...

EEN WERELD AAN TELEFOONNUMMERS

Soms kan het snel gaan met de groei van bedrijven... nationaal en internationaal!
Wij bieden in heel veel landen, geografisch, nomadisch en servicenummers….we hebben ze allemaal.

Voor bedrijven met vestigingen en / of klanten in het buitenland leveren wij telefoonnummers in vele landen. Zo kunnen wij in 74 landen geografische telefoonnummers aanbieden, in 36 landen geografische telefoonnummers porteren, in 62 landen servicenummers aanbieden vergelijkbaar met de Nederlandse 0800 en 090X telefoonnummers en in 12 landen mobiele telefoonnummers.

HOSTED-PBX

"Optimale bereikbaarheid met maximale beveiliging en een minimale investering"

VoipQ levert zeer geavanceerde telefooncentrales in de cloud met veel voordelen voor de eindgebruikers. Door gebruik te maken van een Hosted-PBX krijgt u beschikking over een volwaardige spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Het beheer van de instellingen van de telefooncentrale gebeurt online en is makkelijk door u zelf aan te passen en zeer eenvoudig uit te breiden.

Goedkoop, onderhoudsvrij en locatie onafhankelijk om maar een aantal voordelen op te noemen.

TRUNKS

"Een koppeling tussen uw telefooncentrale en ons netwerk op basis van VoIP"

Voor klanten met een eigen telefooncentrale kunt u als VoipQ reseller eenvoudig een zogenaamde SIP-trunk aanmaken. Dit is een koppeling tussen de telefooncentrale en ons netwerk op basis van VoIP.

Lees meer...

VAST-MOBIEL INTEGRATIE

"Makkelijk…vast en mobiel op 1 toestel!"

Bij Vast-Mobiel integratie (VaMo) wordt het telefoonnummer van het vaste toestel met dat van het mobiele nummer samengevoegd. En in deze combinatie zit juist de kracht.

Maar VaMo gaat verder dan alleen het samenvoegen vaste telefonie en mobiele telefonie. Door de integratie wordt de mobiele telefoon volwaardig onderdeel van het telefoonnetwerk. Hierdoor is men onder één nummer bereikbaar op zowel het vaste áls het mobiele toestel.

Vast-mobiel integratie doen wij op netwerk niveau.

FLEXIBEL

"Zo flexibel is telefonie van VoipQ"

Met deze handige app kun je de instellingen in zowel jouw vaste als mobiele telefonie eenvoudig wijzigen. Kies bijvoorbeeld met welk nummer je uitbelt, zet je voicemail aan of bekijk snel je verbuikstatistieken.
Erg flexibel dus.

WHOLESALE

"Wij leveren de tools voor goede telefonie!"

We merken ook dat er soms enkel en alleen behoefte is aan een netwerk wanneer je al een communicatie platform bezit. Ook hier bieden wij een oplossing voor. Een oplossing met de Wholesale partner in gedachte. Als Wholesale partner van ons heb je recht op een transparante zakelijke relatie en toegang tot ons netwerk met scherpe tarieven.

Daarnaast vinden wij duidelijkheid en service erg belangrijk, dat resulteert in stabiliteit en tevreden klanten. Tevreden klanten betekent namelijk dat we het samen goed doen.


Lees meer...

Vacatures

VoipQ is momenteel sterk aan het groeien. Dit betekent dat wij diverse vacatures beschikbaar hebben.
Wil jij komen werken bij een gezellig informeel team van gedreven professionals, waarbij tijd en service voor de klant centraal staan? Neem dan een kijkje bij de vacatures die wij beschikbaar hebben.

Bekijk vacatures

Accountmanager

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het succes van onze organisatie en deze verder uitbouwen?
Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de sterke groei die wij doormaken. Het gaat hierbij met name om het opbouwen en onderhouden van relaties met resellers en wholesale partners.

Bekijk vacature

Support engineer

Als Support engineer ondersteun je onze support desk met het oplossen van problemen, beantwoorden van vragen en het uitzoeken van nieuwe mogelijkheden. Voor een klant nemen wij de tijd om zaken uit handen te nemen en mee te denken waar we kunnen. Service, klantgericht en goede oplossingen zijn vanzelfsprekend.

Bekijk vacature