VoipQ over Wholesale

“Een redundant landelijk netwerk uitermate, geschikt voor wholesale”

Het netwerk van VoipQ is een open netwerk met een landelijke dekking en een maximaal bereik, waarover Wholesale partners hun eigen diensten kunnen aanbieden. VoipQ levert alle componenten die Wholesalepartners nodig hebben om de eindgebruikers succesvol te bedienen. Als Wholesalepartner kan men iedere locatie in Nederland aan het netwerk koppelen en nationale en internationale verbindingen maken. Door het redundante netwerk van VoipQ is de gebruiker verzekerd van een stabiel en veilig netwerk met een goede verbinding.

PORTAL EN API VoipQ

heeft een eigen portal en API ontwikkeld om te voldoen aan de toenemende wensen van onze wholesale partners. Wij bieden onze partners graag de vrijheid die nodig is om een mooi product aan de klant te kunnen leveren. Naast kennis, ervaring en kwaliteit is dat in onze ogen de vrijheid om alle functies en informatie op ieder moment tot de beschikking te hebben.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan het live aanvragen van telefoonnummers en het zelf kunnen beheren van de porteringen via onze portal. Het naadloos integreren van een eigen applicatie door middel van een koppeling met onze uitgebreide REST API. Maar ook het verstrekken van header informatie per gesprek, zodat eventuele problemen voor de klant nog sneller kunnen worden opgelost zonder onze tussenkomst.

Helpt u mee?

Door goed contact te houden met de markt weten wij wat er speelt in de markt en passen wij onze producten en diensten hier voortdurend op aan. Zo weten wij zeker dat de eindgebruiker krijgt wat hij nodig heeft.

Voor de operationele of technische vragen kunt u rechtstreeks bellen met 015-820000. U komt dan direct bij de juiste persoon terecht die u kan helpen.

Heeft u nieuwe ideeën of oplossingen, wij horen ze graag!

DIRECT AAN DE SLAG?

VoipQ B.V.

CONTACT

© 2021 VoipQ B.V.   algemene voorwaardenDisclaimer

Click to return on the top page